Aanmeldformulier

Opleiding

Titel
Junior accountmanager
Traject
bbl
Duur bbl
3 jaar
Crebonummer
25877

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Albeda.

Hier kun je je digitaal aanmelden voor de opleiding die je hebt gekozen. Als je dit aanmeldformulier invult, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Zorg er voor dat het e-mailadres wat je invult klopt.

Als je binnen twee werkdagen na het aanmelden geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen of als je problemen hebt met het invullen bel of mail ons en wij helpen je. Ons telefoonnummer is 010 - 290 10 20 en het e-mailadres is [email protected].

Let op:
​Om een bbl-opleiding te kunnen volgen is het erg belangrijk om al vanaf de start van jouw opleiding een baan te hebben bij een erkend leerbedrijf. Voor een bbl-opleiding verloopt de aanmelding bij voorkeur via de werkgever. Het is mogelijk dat de werkgever ook jouw opleiding betaalt. Is dat niet het geval, dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Voor het eerste leerjaar bedragen deze kosten ongeveer 1.500 euro (cursusgeld, laptop en leermiddelen). Je krijgt voor dit traject geen studiefinanciering. Binnen vier maanden moet je een werkgever gevonden hebben, omdat je anders niet verder kunt in dit bbl-traject. Er worden in dat geval geen kosten geretourneerd.